Deák Óvoda

A NYUGALOM ZÖLD SZIGETE

 • DEÁK OVI GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY
  DEÁK OVI GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY
  Kérjük, hogy támogassa adója 1%-ával!
 • Örökös Zöld Óvoda
  Örökös Zöld Óvoda
  cím büszke tulajdonosai vagyunk
 • Tehetséggondozás
  Tehetséggondozás
  nagy hangsúlyt fektetünk a tehetséges gyermekek támogatására

Alapítványunk

Kérjük, hogy támogassa  adója 1%-ával a

Deák Ovi Gyermekeiért Alapítványt
Adószámunk: 18289079-1-41

Étkezés

lemondása

Ebédlemondás a deakovi@deakovi.hu email címen lehetséges, előző nap 8.15-ig!

Eseménynaptár

Mostanában nincsenek események

Sportolási lehetőségek

Intézményünk hosszú évek óta együttműködik az UTE különböző szakosztályaival.

 

Labdarúgás:

Kiemelkedően jó a kapcsolatunk az UTE Labdarúgó Akadémiával, amely a Bozsik programon keresztül biztosítja az óvodás korosztály (5 éves) számára a rendszeres játék-edzés-mérkőzés lehetőségét itt az intézményben. A programban való részvételért intézményünk számtalan mozgásfejlesztő eszközt kapott az MLSZ-től, amelyet nem csak az edzéseken, hanem a mozgásos tevékenységekben is használhatnak a gyermekek és az óvodapedagógusok.

 • UTE Labdarúgó Akadémia
 • Ovifoci program
 • Intézményünkben Ovifoci működik az UTE Akadémia által. Várjuk 5 évet betöltött lányok és fiúk jelentkezését. A foglalkozás célja a labdarúgás, mint sportág megismerése, elsajátítása alap szinten. Ezen felül képességeiket koordinációs gyakorlatokkal, labdás ügyességi feladatokkal fejlesztik az oktatók.

Program felelős személy:                                                                                                          Gyöngyösi Attila              Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          +36-70-779-8678

Korcsolya:

“Kedves Szülők!

Az Újpesti Torna Egylet 1993 óta nagyon jó kapcsolatot ápol az Újpesti Liget Óvodával és Királykerti Tagóvodájával. Az UTE Korcsolya szakosztálya minden évben meghirdeti a megyeri úti jégpályán a nagy- és középső csoportosok  számára a korcsolya oktatási tanfolyamot. Több turnusban várjuk a jelentkezéseket és szerencsére minden évben nagyon sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Jó pár éve – köszönhetően az állami támogatásoknak-, teljesen ingyenessé tudtuk tenni az oktatás első turnusát (jéghez szoktatás). Az intézmény és a jégcsarnok között saját busszal szállítjuk a gyerekeket és a szükséges felszereléseket (korcsolya, fejvédő) is ingyenesen tudjuk biztosítani mindenkinek, akinek szüksége van rá. Az oktatás végeztével sem engedjük el a gyerekek kezét, vannak továbblépési lehetőségek egyesületen belül, akár jégkorong, akár műkorcsolya felé.  Azt is jó látni, hogy a nálunk év közben tanulók az Önkormányzat által működtetett jégpályára hobbi szinten is lelkesen járnak.

Szeretnénk tovább folytatni a több évtizedes jó kapcsolatot és várjuk minden évben a korcsolyázni vágyó ovisokat.”

Keszthelyi Miklós (Miki bácsi), UTE korcsolya-oktatás vezető

Óvodánkról

Örökös Zöld Óvoda
2019 óta
Az Örökös Zöld Óvoda büszke cím tulajdonosai vagyunk.
Tehetséggondozás
Tájékoztató a csoportról, a tehetséggondozásunkról
2009-ben önerőből, belső indíttatásból, a sajátosságainkat figyelembe véve létrehoztuk a „tehetséggondozó műhelyünket”, mai nevén „Baglyocska csoportot”, amit többek között az óvoda alapítványa /Deák Ovi Gyermekeiért Alapítvány/ is támogat - eszközzel, programszervezéssel, partnerek támogatásával – MME, Vasúttörténeti Park, állatkert, stb...

Csoportjaink

Deák Óvoda a térképen

Információk

show Óvodán nyitva: 

Ügyelet:

Deák Óvoda

Címünk:
1041. Budapest, Deák Ferenc utca. 95.

Email: deakovi@deakovi.hu
Telefon: +36 1 369 6307

Alapítványunk

Kérjük, hogy támogassa  adója 1%-ával a

Deák Ovi Gyermekeiért Alapítványt
Adószámunk: 18289079-1-41